Want your
own Fotopage?







 
Norlida 's FotoPage

By: Norlida Zulkafly

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 26-Aug-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
Sambutan Minggu Penyusuan Susu Ibu Sedunia

Perasmian oleh Dr. Azizah, MOH SPT
Ibu2 yg tekun mendengar
Penduduk kg yg hadir
Bacaan sajak oleh JM Maslela
Pemenang2 Anugerah Ibu Cemerlang
Pameran kesihatan
Ceramah Penyusuan oleh Sister Rosini
Bonda Matron Faridah
Elok2.. kata Sister Sabariah
Penat! rehat jap
Rajinnya akak2 ni
YB ADUN sempat menjengah ke majlis kami..
Staff nurse Lasiah, org kuat di belakang majlis ni
Majlis: Sambutan Minggu Penyusuan Susu Ibu Sedunia Peringkat Daerah Seberang Perai Tengah
Lokasi: Dewan JKKK Mengkuang Titi, Mengkuang


Ini antara program yg berjaya aku jalankan.Tak sangka dgn pengalaman yg masih cetek, Al'lilah majlis berjalan lancar dengan bantuan staff yg amat komited & berdedikasi dan mendapat pujian dari bos pulak tu, Dr. Azizah & Pn. Zuhaida.
Majlis ni we all saja buat kat kawasan kampung mmg tujuannya nak promote breastfeeding among public. Rasanya mesej yg nak disampaikan hari tu tercapai dengan ceramah dan pameran yg diadakan. Atas tu ada gambar candid my nurses masa tengah buat persiapan.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net